Novel·les recuperades

02/06/2023
  • Des de fa uns mesos podem tornar a veure a les llibreries títols que només fa cosa d’uns mesos hauria estat impossible de trobar. 

    Per celebrar el centenari del naixement d’Italo Calvino, Edicions 62 ha recuperat la novel·la Si una nit d’hivern un viatger. Una història sobre el plaer de llegir, escrita el 1979, que va captivar a molts lectors i que ha estat exhaurida en català durant molt de temps. L’editorial mexicana Almadia també recupera la primera novel·la de Juan Villoro Materia dispuestaHistòria en part autobiogràfica del premiat autor mexicà.

     

    Un altre rescat el fa Quaderns crema amb La festa de Gerald de l’americà Robert Coover amb un pròleg nou. Una novel·la complexa i enginyosa publicada per primera vegada el 1990 i que ha estat introbable durant anys. També, L’Atra editorial, recupera la novel·la El misteri de l’amor de Joan Miquel Oliver. Escrita el 2008, és una novel·la sembrada de referents musicals i reflexions filosòfiques esbojarrades protagonitzada per un alter ego del cantautor. I Club editor que va apostar per l’obra -encara avui no prou reconeguda- de Joan-Lluís Lluís; recupera la seva primera novel·la Els ulls de sorra. Una novel·la breu que conté aquella barreja d'història i ficció que caracteritza gran part de l’obra de l’autor de la Catalunya nord.

     

    Recordem que l’allau de novetat no ens ha de fer perdre de vista el fons de lleixa de les llibreries: S’hi poden trobar meravelles editades fa molts anys.

    Hi ha llibres que no haurien de desaparèixer mai.


    Eva Portell

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Registra't amb nosaltres i així podras crear els teus comentaris, explicar les teves experiències i participar al nostre blog.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.