• LA GRALLA és una societat cooperativa de treball situada en ple centre de la ciutat de Granollers (Vallès Oriental) dedicada al món del llibre, la música i la papereria.

  Disposem de seccions de literatura infantil i juvenil, literatura per a adults, assaig, llibre pràctic, diccionaris, mètodes d’idiomes, literatura en llengua estrangera, llibres de butxaca, guies, mapes i literatura de viatges.

  I també oferim una secció de música i productes complementaris al llibre en diferents suports audiovisuals (cd, dvd, cd-rom).

 • La Gralla va nèixer com a llibreria al número 9 del carrer Museu l’any 1966 amb la voluntat d’oferir un tractament professional al comerç del llibre i convertir-se en un instrument eficaç davant les carències culturals, socials i polítiques d’aquell moment, implicant-se en la realitat social i cultural de la ciutat i comarca.

  Deu anys més tard, a banda d’aquest primer establiment, LA GRALLA va obrir un nou local al número 50 del carrer Sant Jaume dedicat únicament a la venda de productes de papereria.


 • Des d’aquest mateix any 1976, amb la voluntat de posar en comú els problemes i les inquietuds entre diverses llibreries principalment de comarques, LA GRALLA va fundar la cooperativa BESTIARI destinada a la logística i serveis, que actualment agrupa diversos establiments d’arreu de Catalunya.

  L’any 1979, les noves possibilitats legals van permetre als treballadors de La Gralla constituir-se com a societat cooperativa de treball i així ha continuat fins a l’actualitat.

 • L’any 1991, la llibreria es va traslladar des del carrer Museu al seu emplaçament actual, un nou local molt més espaiós al centre històric i comercial de Granollers.

  A finals del 2004 va inaugurar l’ampliació de la seva superficie comercial integrant la papereria dins del mateix edicifi, es va ampliar l’espai destinat a llibreria i es va crear l’“Espai Gralla” destinat a la celebració de presentacions literàries i exposicions.

  Des de desembre del 2002 LA GRALLA S.C.C.L.  va participar en la propietat de la llibreria CATALONIA de Barcelona fins al seu tancament.


 • En col·laboració amb el periòdic EL 9 NOU i l’Associació Cultural de Granollers convoca el PREMI LITERARI JAUME MASPONS I SAFONT i el PREMI PERIODÍSTIC GUAL PERMANENT.

  Al llarg de la seva trajectòria ha estat guardonada amb els premis:

  • - Premio Nacional a la difusión del Libro 1988 del Ministerio de Cultura.
  • - Premi a la promoció del llibre en català 1992 del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto