L'Elèctrica Dharma s'apropa a la quitxalla amb Roc Guitar!

11/04/2023
  • Qui coneix un grup musical amb 50 anys de trajectòria? I si us dic: un grup catalá que celebra 50 anys? Ningú?? Vaaaa, estic convençuda de que sabeu de qui parlo… La presó del rei del França? L’ou com balla? Inanna?

    Clar que sí! És la compañía Elèctrica Dharma!!

    Doncs això, els artistes Copons&Fortuny han “parit” un nou llibre, i els seus protagonistas son en Roc i l'Elèctrica Dharma. Sense perdre el seu estil, els autors expliquen d’una manera fluïda, amena i moooolt il·lustrada la trajectòria d’aquest grup català, repassant concerts, àlbums, anècdotes i tot el que ha envoltat la seva carrera musical fins ara.

    Si us pregunto quin instrument toca en Joan? Quantes dirieu: fácil, el clarinet. Segur????? Llegint aquest llibre podreu resoldre la pregunta i conèixer moltes altres anècdotes del grup.

    Ah, espereu, que els artistes d’en Jaume i la Liliana sembla que tenen pensat seguir amb els descobriments rockers d’en Roc. Tot possible gràcies a l’editorial Comanegra. Però espereu, que segur que n’hi ha que penseu que ja no sou criatures i ja teniu edat per llegir això. Si és així no us preocupeu. Comanegra ha pensat en tot. Han publicat “Companyia Elèctrica Dharma”, un gran recull d’imatges i escrits que fa reviure els 50 anys del grup.

    Per acabar, gràcies editorial Comanegra.

    I…

    Força Dharma!



    Maria Guirado

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Registra't amb nosaltres i així podras crear els teus comentaris, explicar les teves experiències i participar al nostre blog.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.