En record de la Tuni

03/05/2024
  • Els companys de La Gralla no tenim una altra manera de narrar el nostre record de la Tuni que com si fos un personatge de conte.

    Vet aquí una vegada una dona jove, intel·ligent i amb una llarga trena, que va obrir una llibreria al bell mig de Granollers. Aquella dona es deia Tuni i a la seva llibreria la va anomenar La Gralla. Ja des de l’inici, va pensar que volia tenir companys tan implicats com ella i junts van crear una cooperativa. També van decidir que la llibreria seria molt més que un negoci: seria un lloc on es defensaria la llengua catalana, on es lluitaria contra el franquisme i on es programarien activitats de tota mena per promoure la cultura a tots els nivells.

    D'aquesta manera, la gralla, va anar creixent i creixent, es va traslladar a un espai més gran i va aconseguir ser un referent important del món del llibre a la comarca i més enllà. Sempre intentant mantenir l’essència inicial, que era arribar a la gent oferint alguna cosa més que llibres.

    Sempre et recordarem, Tuni, per la teva passió per l’ofici de llibretera i per la teva entrega a la cultura de la ciutat. Tot un estil de vida que defensava uns valors que tant de bo sapiguem mantenir.

    Sempre has estat acompanyada del Frederic i entre els dos ens heu fet viure grans i arriscades; com l’esperpèntic viatge a Mallorca que no oblidarem mai, com les festes de carnestoltes, les celebracions dels aniversaris rodons i els xous més esbojarrats entre companys sense perdre de vista la teva manera de ser: geni i figura.

    Alhora ens heu ensenyat a ser rigorosos, autoexigents, persistents, solidaris i ens heu fet millorar a nivell laboral i personal, sempre estimant la gralla.

    Força i ànims frederic per continuar el camí. Sempre estarem al teu costat, i una abraçada a tota la família de la Tuni de La Gralla.


cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.