• BARCELONA UNA CIUDAD DE PELÍCULA.GUÍA PARA VISITAR BARCELONA A TRAVÉS DEL CINE

    OSÁCAR, EUGENI DIERESIS, EDITORIAL Ref. 9788494143809 Altres del mateix autor
    Pasa unas vacaciones de cine en Barcelona siguiendo los pasos de Penélope Cruz, Javier Bardem, Woody Allen, Pedro Almodóvar, o Sigourney Weaver. Te presentamos el primer libro-guía dedicado a la ciudad de Barcelona como escenario cinematográfico. Nos permite recorrer Barcelona como si viésemos una p...
    Ancho: 220 cm Largo: 127 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-941438-0-9
    • Data d'edició : 01/06/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : OSÁCAR, EUGENI
    • Nº de pàgines : 248
    Pasa unas vacaciones de cine en Barcelona siguiendo los pasos de Penélope Cruz, Javier Bardem, Woody Allen, Pedro Almodóvar, o Sigourney Weaver. Te presentamos el primer libro-guía dedicado a la ciudad de Barcelona como escenario cinematográfico. Nos permite recorrer Barcelona como si viésemos una película, visitando los espacios utilizados para las mejores secuencias rodadas en la ciudad. Novedosa y práctica, esta guía presenta 20 itinerarios basados en escenas de films que han utilizado la capital catalana como plató. Desde hace más de 50 años, Barcelona ha vivido grandes rodajes internacionales, que comenzaron con "El fabuloso mundo del circo", protagonizada por John Wayne, y han llegado hasta la espectacular "Los últimos días", con José Coronado, pasando por hitos como "Vicky Cristina Barcelona". Fruto de una profunda investigación y totalmente ilustrado (115 imágenes), este libro te transportará a una Barcelona más cinematográfica que nunca.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.