• CUERDA ELASTICA PARA COLGAR

    FERRINO FERRINO Ref. 8014044864599 Altres del mateix autor
    Corda elàstica per penjar la roba amb ganxos de metall i caputxa de protecció. Conté 8 ganxos de metall. Complement molt útil per a albergs, refugis de muntanya, camí de Sant Jaume, etc. etc. on els estenedors a l'ús solen estar plens de roba.Les pinces metàl · liques no es poden extreure del cordó ...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 5 punts, amb un valor de 0,25 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    4,60 €
  • Descripció

    Corda elàstica per penjar la roba amb ganxos de metall i caputxa de protecció. Conté 8 ganxos de metall. Complement molt útil per a albergs, refugis de muntanya, camí de Sant Jaume, etc. etc. on els estenedors a l'ús solen estar plens de roba.

    Les pinces metàl · liques no es poden extreure del cordó elàstic pel que s'evita la pèrdua o el furt d'aquests.

    Un complement que pesa poc, ocupa poc i ens donarà molta utilitat per assecar la nostra roba arreu quan anem de viatge, expedició o qualsevol activitat a l'aire lliure.

    Mida: 2,10 mts.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.