• CONESA (AZIMUT 34)

    MARTORELL I BOADA, XAVIER COSSETANIA Ref. 9788495684899 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Aquesta guia d8217;itineraris ens endinsa en el terme municipal de Conesa, a la Conca de Barberà. Són recorreguts per caminar plausiblement, preferiblement en família, tot i que hi ha excursions que requereixen estar preparat, en un entorn equilibrat, amb una esponerosa vegetació cap a la vall de Sa...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    11,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-95684-89-9
    • Data d'edició : 09/09/2002
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : MARTORELL I BOADA, XAVIER
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : AZIMUT
    • Nº de col·lecció : 34
    Aquesta guia d8217;itineraris ens endinsa en el terme municipal de Conesa, a la Conca de Barberà. Són recorreguts per caminar plausiblement, preferiblement en família, tot i que hi ha excursions que requereixen estar preparat, en un entorn equilibrat, amb una esponerosa vegetació cap a la vall de Saladern o bé amb un serret més aspre, si pugeu cap a Forès... En qualsevol cas, caminareu dins d8217;un marc d8217;equilibri, pau i solitud.
    «De Conesa, la bellesa» afirma la tradició popular. La majoria de la vintena d8217;itineraris del llibre comencen en aquesta població, concretament a la font del Pati, i transcorren entre els 600 i 900 metres d8217;altitud, sense sortir de la comarca natural de la Baixa Segarra, tot i fer-se alguna incursió a la veïna Segarra. Les excursions han estat pensades per fer-se a peu, però la naturalesa de la majoria dels itineraris fa també molt recomanable realitzar-les en bicicleta de muntanya o a cavall. En la fitxa tècnica de cada excursió s8217;informa del quilometratge, el temps i el desnivell de l8217;itinerari.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.