• DEL OTOÑO TARDÍO

    IZQUIERDO, PASCUAL CATEDRA Ref. 9788437622569 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Tras un largo paréntesis de silencio editorial ?que no de escritura? en el campo de la poesía, Pascual Izquierdo retoma con bríos renovados la trayectoria de publicaciones.Y lo hace con este Del otoño tardío, libro donde el poeta se asoma a los temas ya abordados en trabajos anteriores (el amor, la...
    Dimensions: 210 x 157 x 9 mm Peso: 168 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 13 punts, amb un valor de 0,65 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    13,20 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    Tras un largo paréntesis de silencio editorial ?que no de escritura? en el campo de la poesía, Pascual Izquierdo retoma con bríos renovados la trayectoria de publicaciones.
    Y lo hace con este Del otoño tardío, libro donde el poeta se asoma a los temas ya abordados en trabajos anteriores (el amor, la belleza, el lenguaje, el tiempo y el olvido) con un enfoque nuevo. Porque ahora ilumina los poemas esa luz que se posa en las últimas hojas de los árboles. Luz de otoño. Del otoño tardío.
    Claridad que nombra y rescata, recrea y envuelve, define y acaricia. Fogonazo que sepulta en la ceniza todo lo que no queda señalado dentro de sus círculos. Resplandor capaz de descubrir las melodías de los pianos amarillos, de escribir nuevos renglones en los gastados pergaminos. Destello prologando que dora la piel de los
    membrillos.
    Luz y música en los versos. Sazón de sílabas
    y cuerpos. Y un sabor otoñal de plenitud en los silencios.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.