• FULGOR ANTOLOGIA POETICA 1953 2000, EL

    ANTOLOGÍA POÉTICA (1953-2000)

    VALENTE, JOSE ANGEL GALAXIA GUTENBERG Ref. 9788481093629 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    En esta antología realizada por Andrés Sánchez Robayna, la más completa que se conoce hasta la fecha, queda bien acotado el espacio poético que José µngel Valente ha sabido crear en más de cuarenta años de oficio: tras cada pieza escogida, desde el primer poema hasta la última de sus composiciones, ...
    Ancho: 205 cm Largo: 125 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-8109-362-9
    • Data d'edició : 01/10/2001
    • Any d'edició : 2001
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VALENTE, JOSE ANGEL
    • Nº de pàgines : 398
    • Col·lecció : POESÍA
    En esta antología realizada por Andrés Sánchez Robayna, la más completa que se conoce hasta la fecha, queda bien acotado el espacio poético que José µngel Valente ha sabido crear en más de cuarenta años de oficio: tras cada pieza escogida, desde el primer poema hasta la última de sus composiciones, late esa percepción de la poesía como conocimiento en la cual el poeta es el mago que hace aparecer la realidad mediante el mismo acto de la escritura. La palabra en sí es la travesía reveladora, no el medio de comunicarla. La selección de Andrés Sánchez Robayna contiene poemas aparecidos en su primer libro: A modo de esperanza, escrito entre 1953 y 1954, hasta los versos de Fragmentos de un libro futuro, testamento lírico del poeta que recoge la producción de su última etapa creadora.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.