• CATEDRALES DEL VINO

    LACUESTA, RAQUEL ANGLE EDITORIAL Ref. 9788492758296 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El patrimonio arquitectónico vinícola de CataluñaEdiciones en castellano y catalánUn libro único en el mercado, con más de 60 bodegas y destilerías de todo el territorio catalán. Con fotografías de reportaje actual y también históricas que dan relevancia a la importante tradición vinícola en Cataluñ...
    Ancho: 220 cm Largo: 295 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 50 punts, amb un valor de 2,50 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    49,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-92758-29-6
    • Data d'edició : 01/11/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LACUESTA, RAQUEL
    • Traductors : CAT0000000000000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 296
    • Col·lecció : PATRIMONI ARTÍSTIC DE CATALUNYA
    El patrimonio arquitectónico vinícola de Cataluña



    Ediciones en castellano y catalán



    Un libro único en el mercado, con más de 60 bodegas y destilerías de todo el territorio catalán. Con fotografías de reportaje actual y también históricas que dan relevancia a la importante tradición vinícola en Cataluña. Grandes arquitectos como Antoni Gaudí, Francesc Berenguer, Josep Puig i Cadafalch, Pere Domènec i Roura, Cèsar Martinell, Ignasi Mas i Morell o Enric Catà i Catà, entre otros, dejaron en Cataluña una muestra de estos templos del vino, y también del cava.

    La estructura de la obra contempla dos capítulos introductorios: «Los caminos de la viña» y «Bodegas en Cataluña, viejos y nuevos tipos arquitectónicos». A partir de aquí, la autora inicia un recorrido por la geografía catalana, desde tierras tarraconenses, donde se concentran buena parte de los edificios agrarios, pasando después por las comarcas de Barcelona, las tierras de poniente y las comarcas de Gerona. Se incluye un índice de las localizaciones de las bodegas y un anexo con los principales arquitectos.



    Raquel Lacuesta

    Nacida en Hellín en 1949, es licenciada (1973) y doctora en Historia del Arte (1998), y licenciada en Filosofía y Ciencias de la Educación (1987) por la Universidad de Barcelona, y jefa de la Sección de Investigación, Catalogación y Difusión del Servicio de Patrimonio Arquitectónico Local de la Diputación de Barcelona. Ha publicado, entre otros títulos, Cèsar Martinell (COAC, 1998); Restauración monumental en Cataluña (siglos XIX y XX) (Diputación de Barcelona, 2000); Eusebi Güell i Antoni Gaudí, dos homes i un projecte (Diputación de Barcelona, 2002); Barcelona, architecture guide, 1929-2002 (Editorial Gustavo Gili, 2002); Rafael Masó Valentí, arquitecto (1880-1935) (Fundació ?la Caixa?, 2006); Modernismo en torno a Barcelona. Arquitectura y paisaje y Ponts de la província de Barcelona. Comunicacions i paisatge (Diputación de Barcelona, 2008), y Ignasi Oms i Ponsa, arquitecto (COAC Manresa; Angle Editorial, 2009).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.