• PAISATGE D'OLOT, EL

    BANAL, ISABEL/CASACUBERTA, MARGARIDA L'AVENÇ Ref. 9788488839336 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    "Un llibre de gestació lenta, producte d'una recerca prèvia de material literari -que ha resultat ingent- i d'un procés de selecció que ha tingut en compte l'ambició literària dels textos, la representativitat de la veu de la qual procedeixen i el grau d'inserció d'aquests textos en la construcció d...
    Ancho: 190 cm Largo: 270 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 25 punts, amb un valor de 1,25 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    28,00 € 25,20 € 10%
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-88839-33-6
    • Data d'edició : 01/03/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Catalán
    • Autors : BANAL, ISABEL/CASACUBERTA, MARGARIDA
    • Traductors : 0000011150000
    • Ilustradors : / 00000
    • Nº de pàgines : 280
    • Col·lecció : AVENÇ
    • Nº de col·lecció : 017
    "Un llibre de gestació lenta, producte d'una recerca prèvia de material literari -que ha resultat ingent- i d'un procés de selecció que ha tingut en compte l'ambició literària dels textos, la representativitat de la veu de la qual procedeixen i el grau d'inserció d'aquests textos en la construcció del mite del paisatge d'Olot. Hem intentat, amb la disposició cronològica dels fragments aplegats en el llibre, propiciar-ne una lectura històrica que supleix, si més no, de cara al lector, l'arbitrarietat d'una tria que ha estat discutida i acordada per les sotasignants i que respon a la nostra lectura personal. Com hi respon el text transversal que resulta del subratllats del llibre, frases soltes que construeixen gairebé un poema que recorre ràpid aquests dos segles de textos de paisatge literari i mostra alhora la transformació del paisatge i l'evolució de la seva percepció. L'antologia resulta, doncs, necessàriament i deliberadament, parcial i fragmentària, però no tancada, ja que proposa lectures diferents, contrastades i, si molt convé, antagòniques, sobretot si la tria s'encara amb el repertori bibliogràfic que tanca el llibre i del qual parteix."

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.