• COLONIA GUELL (CATALA)

    INDÚSTRIA, ARQUITECTURA I SOCIETAT

    PADRÓ MARGÓ, JOSEP ANGLE EDITORIAL Ref. 9788488811950 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    «Colònia Güell» és la primera monografia que tracta amb profunditat aquesta colònia tèxtil promoguda per l'industrial Eusebi Güell; hi destaca la seva església, obra d'Antoni Gaudí, una de les principals meravelles artístiques de l'arquitecte. Aquest llibre ens dóna l'oportunitat d'entendre l'origen...
    Ancho: 240 cm Largo: 300 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 47 punts, amb un valor de 2,35 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    47,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-88811-95-0
    • Data d'edició : 01/11/2002
    • Any d'edició : 2002
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : PADRÓ MARGÓ, JOSEP
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : ARTS
    • Nº de col·lecció : 3
    «Colònia Güell» és la primera monografia que tracta amb profunditat aquesta colònia tèxtil promoguda per l'industrial Eusebi Güell; hi destaca la seva església, obra d'Antoni Gaudí, una de les principals meravelles artístiques de l'arquitecte. Aquest llibre ens dóna l'oportunitat d'entendre l'origen de la colònia, el seu procés de construcció i l'evolució del complex fabril i residencial, un dels conjunts modernistes més extraordinaris tant des del punt de vista arquitectònic com urbanístic i social. L'església, com a perla artística del conjunt, no s'explicaria sense l'entramat econòmic de la colònia. I la colònia no seria, sens dubte, el millor conjunt industrial de Catalunya sense l'església d'Antoni Gaudí i els edificis coetanis. Un llibre, per tant, de valor indiscutible, una obra magna, amb unes dues-centes il·lustracions, que constitueix una de les grans aportacions a la commemoració del naixement d'Antoni Gaudí.



    Josep Padró i Margó (Colònia Güell, 1947)

    Mestre d'escola i professor de Ciències Socials a l'educació secundària. És autor de llibres de text i quaderns de treball d'aquesta matèria. Pel que fa a la recerca històrica, ha publicat diversos treballs sobre la colònia Güell, alguns en col·laboració: «El pas de societat agrària a industrial al Baix Llobregat», «Les col·lectivitzacions al Baix Llobregat (1936-1939)», «El franquisme al Baix Llobregat», «L'Ateneu Unió i el moviment cultural de la Colònia Güell», i «Santa Coloma de Cervelló». Va obtenir un Premi Bonaplata de Divulgació (1999) per la seva participació en l'exposició itinerant «El brogit de la indústria», sobre la industrialització del Baix Llobregat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.