• MISTERIO EN NAVIDAD

    NAVAJO, JOSÉ LUIS NOUFRONT, EDICIONES Ref. 9788492726103 Altres del mateix autor
    Las navidades son las fiestas más bonitas del año, pero para Randy y sus amigos, aquellas se convirtieron en una impresionante aventura.Aislados en una vivienda en medio de la nieve. Sólo hay otra casa frente a ellos. Decian que está vacía, pero ellos han podido ver como la luz se filtra a través de...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    Las navidades son las fiestas más bonitas del año, pero para Randy y sus amigos, aquellas se convirtieron en una impresionante aventura.

    Aislados en una vivienda en medio de la nieve. Sólo hay otra casa frente a ellos. Decian que está vacía, pero ellos han podido ver como la luz se filtra a través de las persianas. Allí hay alguien, y decidieron desvelarlo. No te puedes imaginar como termina.

    Otra emocionante aventura de Randy y sus amigos. Una historia navideña, que te hace temblar y reír.

    "Me enganchó tanto que lo leí en un día. En la página treinta tuve que taparme con una manta porque me daba miedo, pero me reí un montón y he aprendido muchas cosas" (Dani, ocho años. Uno de mis correctores)

    "Ya lo he acabado de leer. ¿Cuando vas a escribir el siguiente? (Jonatán, doce años. Otro de mis correctores)

    Una novela impregnada de valores sanos y principios positivos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.