• BRUNILDA Y EL DÍA DEL DINOSAURIO

    THOMAS, VALERIE; PAUL, KORKY BLUME Ref. 9788498016819 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Brunilda y Bruno disfrutan mucho observando los huesos de dinosaurio en el museo. Pero a la bruja, además, le encantaría ver un dinosaurio de verdad. Cuando el museo organiza un concurso de dibujo de un triceratops, Brunilda tiene una maravillosa idea. Agita su varita y viaja en el tiempo con Bruno ...
    Ancho: 215 cm Largo: 280 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 13 punts, amb un valor de 0,65 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    12,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-9801-681-9
    • Data d'edició : 01/05/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : THOMAS, VALERIE; PAUL, KORKY
    • Nº de pàgines : 28
    • Col·lecció : BRUJA BRUNILDA
    Brunilda y Bruno disfrutan mucho observando los huesos de dinosaurio en el museo. Pero a la bruja, además, le encantaría ver un dinosaurio de verdad. Cuando el museo organiza un concurso de dibujo de un triceratops, Brunilda tiene una maravillosa idea. Agita su varita y viaja en el tiempo con Bruno hasta la época en la que vivían los dinosaurios.Una nueva aventura de la simpática bruja Brunilda y su inseparable gato Bruno. Los más de 3 millones de libros vendidos confirman el indudable éxito entre el público infantil de esta original bruja.   La bruja Brunilda es un atractivo personaje que siempre se ve envuelto en desternillantes situaciones y al que en pocas ocasiones le son de provecho sus poderes mágicos. Los hechizos suelen traerle consecuencias inesperadas, y justamente este hecho es el que hace que sus historias resulten tan divertidas para el público infantil.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.