• SHAKESPEARE (ME LLAMO...)

    ALEXANDRI, FERRAN / MONREAL, VIOLETA PARRAMON Ref. 9788434228214 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    William Shakespeare nació en 1564, en Stratford-on-Avon (Inglaterra). A pesar de que su obra como dramaturgo es universalmente conocida, su vida privada está llena de enigmas, leyendas y claroscuros. Incluso se ha llegado a decir que era un hombre carente de cultura y que había sido utilizado para o...
    Ancho: 146 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    11,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Piel
    • ISBN : 978-84-342-2821-4
    • Data d'edició : 01/04/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ALEXANDRI, FERRAN / MONREAL, VIOLETA
    • Nº de pàgines : 64
    • Col·lecció : VARIS
    William Shakespeare nació en 1564, en Stratford-on-Avon (Inglaterra). A pesar de que su obra como dramaturgo es universalmente conocida, su vida privada está llena de enigmas, leyendas y claroscuros. Incluso se ha llegado a decir que era un hombre carente de cultura y que había sido utilizado para ocultar el auténtico autor o autores de Romeo y Julieta, Hamlet, Otelo, Macbeth, etc. La obra de Shakespeare ha perdurado gracias sobre todo a la variedad, preciosismo, fuerza épica e intensidad dramática de sus contenidos. Su talento escénico atrapa al espectador, que pronto se ve involucrado en la acción y en el desfile de las pasiones, la generosidad, el amor, la intriga, el odio, la venganza o los mil y un sentimientos, a menudo contradictorios, que alberga el alma humana.Disponible en catalán, para comprarlo haz clic aquí.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.