• PETER PAN EL REGRESO AL PAIS DE NUNCA JAMAS

    WALT DISNEY COMPANY GAVIOTA Ref. 9788439200345 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Muchos años han transcurrido desde que Wendy regresó del país de Nunca Jamás. Estamos ahora en plena Segunda Guerra Mundial y las calles de Londres y las calles de Londres están vacías por culpa de los bombardeos alemanes. Wendy ha crecido a pesar de que nunca perdió su fe en la magia...
    Ancho: 175 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 13 punts, amb un valor de 0,65 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    13,25 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    Muchos años han transcurrido desde que Wendy regresó del país de Nunca Jamás. Estamos ahora en plena Segunda Guerra Mundial y las calles de Londres y las calles de Londres están vacías por culpa de los bombardeos alemanes.
    Wendy ha crecido a pesar de que nunca perdió su fe en la magia de Peter Pan, el espíritu de la juventud. Wendy cuenta ahora a sus hijos Danny y Jane las aventuras que ella disfrutó en el país de Nunca Jamás. Danny está encantado con la historiasque le cuenta su madre, pero a Jane, de 12 años, le aburren.
    Jane no cree en esas aventuras fantásticas en un mundo sin sentido como el que está viviendo. Pero todo esto está a punto de cambiar, cuando una noche regresa el Capitán Garfio y la secuestra confundiéndola con su madre Wendy en su plan de usarla para derrotar a Peter Pan y su mundo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.