• TRES SOMBREROS DE COPA

    MIHURA, MIGUEL ANAYA Ref. 9788420727523 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Y con Miguel Mihura entramos ya en la literatura española de la posguerra. Tres sombreros de copa es su mejor comedia. Aunque esta obra había sido escrita antes de la guerra civil, su estreno tuvo que esperar a principios de los años cincuenta. Porque había que preparar al espectador para entender e...
    Dimensions: 190 x 140 x 8 mm Peso: 171 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 10 punts, amb un valor de 0,50 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    10,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-207-2752-3
    • Data d'edició : 01/09/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MIHURA, MIGUEL
    • Ilustradors : LACOMA, MARIO
    • Nº de pàgines : 152
    • Col·lecció : BIBLIOTECA DIDACTICA
    Y con Miguel Mihura entramos ya en la literatura española de la posguerra. Tres sombreros de copa es su mejor comedia. Aunque esta obra había sido escrita antes de la guerra civil, su estreno tuvo que esperar a principios de los años cincuenta. Porque había que preparar al espectador para entender el originalísimo humor de Mihura, que él mismo acabó difundiendo en la posguerra a través de la revista La Codorniz. Este humor absurdo, irracional, basado en la ruptura de la lógica y en el quiebro de la experiencia diaria, alcanza su más acabada perfección en Tres sombreros de copa y constituye la aportación fundamental de Mihura a la renovación de la comedia española. Aunque después ?o tal vez por eso mismo? hayan venido los hermanos Marx y otros innovadores del humor, la comedia de Miguel Mihura sigue gustando a los jóvenes lectores de hoy.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.