• MUSICA EN EL RENACIMIENTO 2, LA

    REESE, GUSTAVE ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420665504 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El desarrollo musical durante los siglos XV y XVI ofrece una brillantez y riqueza similares a las alcanzadas en literatura y arte durante esas centurias. Gustave Reese estudia La música en el Renacimiento concediendo especial importancia al análisis de los estilos y haciendo referencia frecuente a l...
    Dimensions: 231 x 156 x 33 mm Peso: 786 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 34 punts, amb un valor de 1,70 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    34,40 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    El desarrollo musical durante los siglos XV y XVI ofrece una brillantez y riqueza similares a las alcanzadas en literatura y arte durante esas centurias. Gustave Reese estudia La música en el Renacimiento concediendo especial importancia al análisis de los estilos y haciendo referencia frecuente a los acontecimientos históricos, la influencia de las grandes cortes y la personalidad de las figuras más relevantes. Dividido en dos tomos, este segundo volumen muestra la difusión del nuevo estilo musical, surgido en el norte de Francia con Dufay, a través de España, Alemania, Europa oriental y Gran Bretaña y examina el carácter de la música producida en cada país y su expresión en diversas formas: polifonía vocal sacrea y profana, música para órgano, laúd y viola, la música española para teclado, los Meistersinger alemanes, el madrigal isabelino y las obras para clavecín y virginal.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.