• PROJECT 2010 (PASO A PASO)

    CHATFIELD, CARL S.; JOHNSON, TIMOTHY D. ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441528529 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Microsoft Project es el sistema para administración de proyectos más utilizado del mundo. Una herramienta de planificación, control y ejecución, útil para calcular tiempos y precios de logística y desarrollo. Este libro es la forma más inteligente de aprender Microsoft Project 2010. Permite desarrol...
    Ancho: 18 cm Largo: 23 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 43 punts, amb un valor de 2,15 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    43,30 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • Col·lecció : PASO A PASO
    • Nº de pàgines : 544
    • Ilustradors : /
    • Traductors : PINILLA MACHADO, MARÍA JOSÉ
    • Autors : CHATFIELD, CARL S.; JOHNSON, TIMOTHY D.
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2010
    • Data d'edició : 01/12/2010
    • ISBN : 978-84-415-2852-9
    Microsoft Project es el sistema para administración de proyectos más utilizado del mundo. Una herramienta de planificación, control y ejecución, útil para calcular tiempos y precios de logística y desarrollo.

    Este libro es la forma más inteligente de aprender Microsoft Project 2010. Permite desarrollar de forma autónoma la destreza necesaria para la gestión de proyectos de principio a fin. Podrá organizarse como más le convenga: estudie la teoría, haga los ejercicios prácticos y avance sin esfuerzo.

    La colección Paso a paso es el método de enseñanza más fácil para aprender a buen ritmo. Siga los sencillos pasos numerados, utilice las capturas de pantalla para comprobar su trabajo y practique sus habilidades con ejercicios. Todos los archivos de práctica incluidos en el libro están listos para descargarse del sitio de Anaya Multimedia: www.anayamultimedia.es.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.