• OUTLOOK 2010 GUIA PRACTICA

    PLASENCIA LÓPEZ, ZOE ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441527911 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Microsoft Outlook 2010, la herramienta de administración de correo electrónico de Microsoft ya está entre nosotros. Destaca por su nuevo diseño y funcionalidades como la integración con las redes sociales, soporte de correo de voz y faxes y agrupamiento de correos en hilos. Outlook 2010 es el gest...
    Ancho: 12 cm Largo: 21 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 16 punts, amb un valor de 0,80 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    15,70 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-415-2791-1
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PLASENCIA LÓPEZ, ZOE
    • Traductors : 0160003134000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 304
    • Col·lecció : GUÍAS PRÁCTICAS
    Microsoft Outlook 2010, la herramienta de administración de correo electrónico de Microsoft ya está entre nosotros. Destaca por su nuevo diseño y funcionalidades como la integración con las redes sociales, soporte de correo de voz y faxes y agrupamiento de correos en hilos.

    Outlook 2010 es el gestor de correo electrónico personal y empresarial preferido de la mayoría de los usuarios de Windows. En esta oportunidad la versión está ajustada a la nueva interfaz gráfica de Windows 7 y a las modernas y crecientes exigencias de integración del mundo moderno. Al igual que versiones anteriores, Outlook 2010 permite agregar y sincronizar múltiples cuentas de correo Hotmail, Gmail o de cualquier proveedor.

    Esta Guía Práctica le acercará a Outlook 2010 para que comience el camino de familiarización con el programa y para motivarle a continuar investigando todo su potencial. Está estructurada en 14 capítulos que abarcan las funciones principales y temas conceptuales sobre Internet y conectividad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.