• CLUB DEL LIDERAZGO, EL

    SAINZ, JOSE ANTONIO / CUBEIRO, JUAN CARLOS URANO, S.A. Ref. 9788495787859 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Cinco l237;deres de ficci243;n se presentan al lector, con mon243;logos cargados de sensatez, de buen humor incluso, al m225;s puro estilo Club de la comedia, para dar testimonio de su experiencia. Vienen a explicar que una licenciatura en administraci243;n de empresas, un MBA y alg250;n que otro cu...
    Peso: 182 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 6 punts, amb un valor de 0,30 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    5,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • Col·lecció : NARRATIVA EMPRESARIAL
    • Nº de pàgines : 128
    • Autors : SAINZ, JOSE ANTONIO / CUBEIRO, JUAN CARLOS
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2005
    • Data d'edició : 01/10/2005
    • ISBN : 978-84-95787-85-9

    Cinco l237;deres de ficci243;n se presentan al lector, con mon243;logos cargados de sensatez, de buen humor incluso, al m225;s puro estilo Club de la comedia, para dar testimonio de su experiencia. Vienen a explicar que una licenciatura en administraci243;n de empresas, un MBA y alg250;n que otro curso in company no bastan para formar un l237;der.


    Liderazgo, menuda palabreja. 191;Por qu233; no pasar a la acci243;n y hablar simplemente de liderar?
    Pero, cuidado, liderar no consiste s243;lo en el manido "ordeno y mando", aunque s237; hay que saber dar 243;rdenes y mandar. Liderar es orientar y formar. Liderar es asumir la representaci243;n del equipo. Liderar es cohesionar, y tener la capacidad de aceptar sugerencias. Liderar es, tambi233;n, saber crear un clima; no en vano, el ambiente de trabajo determina en m225;s de un tercio los resultados de negocio.


    Jos233; Antonio Sainz y Juan Carlos Cubeiro han conseguido en estas extraordinarias p225;ginas proporcionar al lector un conjunto de actividades de f225;cil asimilaci243;n para liderar mejor, y conectar estas actividades con los grandes intangibles de negocio: clima laboral, cultura corporativa, compensaci243;n, credibilidad...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.