• APROPIACIÓN INDEBIDA

    UNA NOVELA SOBRE EL AMOR

    ANDERSSON, LENA ALFAGUARA Ref. 9788420418063 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    «La felicidad raramente se encuentra en la experiencia misma de la felicidad. Su hábitat natural, y casi exclusivo, es la expectativa de felicidad. »Ester Nilsson es una poeta y ensayista de treinta y un años que vive resguardada en el mundo de las ideas y de una relación sin sorpresas. Un día de ju...
    Dimensions: 240 x 152 x 15 mm Peso: 302 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 19 punts, amb un valor de 0,95 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    18,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-204-1806-3
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ANDERSSON, LENA
    • Traductors : GARCIA-POSADA GOMEZ, ELDA;LEXELL, MARTIN;
    • Nº de pàgines : 208
    • Col·lecció : LITERATURAS
    • Nº de col·lecció : 717035
    «La felicidad raramente se encuentra en la experiencia misma de la felicidad. Su hábitat natural, y casi exclusivo, es la expectativa de felicidad. »

    Ester Nilsson es una poeta y ensayista de treinta y un años que vive resguardada en el mundo de las ideas y de una relación sin sorpresas. Un día de junio recibe una llamada telefónica: es invitada a dar una conferencia sobre el célebre artista Hugo Rask, quien, cuando llega el momento, la escuchará hechizado entre el público. Al final del acto Ester y Hugo se presentan y conversan. Ese encuentro aparentemente inocente da origen a una singular historia de amor... o de obsesión. ¿Dónde están los límites entre una y otra? Apropiación indebida se convirtió en un fenómeno de ventas en Suecia y encendió la polémica sobre un tema insólito: el amor. Cáustica y deslumbrante, como las historias de Ingmar Bergman.

    «Una novela de amor brillante y afilada como la hoja de una cuchilla. Muestra una perspicacia implacable, describe cómo nos mentimos a nosotros mismos en nuestro deseo de ser amados.»
    Ingalill Mosander, Aftonbladet
    «Es esa mezcla entre tristeza amorosa y clara ironía la que hace este libro tan interesante. Lo leí del tirón. Es cruel pero cruelmente divertido. Una declaración contundente acerca de la esperanza, el deseo y la soledad incurable del alma. Andersson lo ha bordado.»
    Svenska Dagbladet

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.