• HOUSE OF CARDS

    DOBBS, MICHAEL ALBA Ref. 9788490650462 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    House of Cards es la novela que ha inspirado la serie de televisión más vista a nivel mundial. Una intriga política de alta intensidad que, una vez empezada, no puede dejar de leerse hasta el final. ¿Tiene límites la ambición de algunos políticos? ¿Qué hacen cuando no los vemos? Esta genial novela q...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9065-046-2
    • Data d'edició : 01/11/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DOBBS, MICHAEL
    • Traductors : ANTÓN DE VEZ AYALA-DUARTE, PATRICIA
    • Nº de pàgines : 0
    • Col·lecció : CONTEMPORÁNEA
    • Nº de col·lecció : 18
    House of Cards es la novela que ha inspirado la serie de televisión más vista a nivel mundial. Una intriga política de alta intensidad que, una vez empezada, no puede dejar de leerse hasta el final. ¿Tiene límites la ambición de algunos políticos? ¿Qué hacen cuando no los vemos? Esta genial novela que se atreve a asomarse a abismos muy peligrosos quizá sea más realista de lo que parece. De hecho el autor ha confesado que la escribió furioso contra Margaret Thatcher cuando trabajaba con ella como jefe de su gabinete.
    House of Cards se publicó en 1989 y pronto se convirtió en una famosa serie de la BBC. Hoy vuelve a triunfar en la serie de televisión protagonizada por Kevin Spacey y adaptada a la política americana (2013, Netflix Television). Dado este nuevo éxito el autor ha revisado la novela y es esta edición revisada la que publica Alba y por primera vez en España.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.