• NADINE

    VERDAGUER, MIQUEL ACTEON EDITORIAL Ref. 9788493826529 Altres del mateix autor
    Recordes com va ésser la teva adolescència?La història que es proposa a Nadine segur que et captivarà i que et farà recordar vells temps, perquè et veuràs reflectit en les vivències de la protagonista i recordaràs «tal com eres» aleshores. Recordaràs la positivitat versus la negativitat, l'experimen...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 16 punts, amb un valor de 0,80 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    16,00 €
  • Descripció

    Recordes com va ésser la teva adolescència?

    La història que es proposa a Nadine segur que et captivarà i que et farà recordar vells temps, perquè et veuràs reflectit en les vivències de la protagonista i recordaràs «tal com eres» aleshores. Recordaràs la positivitat versus la negativitat, l'experimentació de conflictes i la cerca de solucions, la mort colpidora i l'amor innocent, les pors i les angoixes, les inseguretats que brollen de tots els racons, els sentiments contradictoris i ambivalents, la recerca de la identitat emocional i sexual, la utopia de la felicitat i la traïció dels que menys t'esperes.I descobriràs que la teva adolescència, com la de la Nadine, va marcar quins han estat els senders del teu futur, encara que a vegades hagin estat, fins i tot, molt decebedors i allunyats dels vells somnis.En aquesta novel·la, el paisatge mental de la protagonista es veu envaït, sovint, per idees contraposades a causa de les seves vivències fluctuants. Qui sóc? Què vull? Com estimo? On puc trobar la meva felicitat? Un reguitzell de dubtes existencials que et transportaran a aquella època de la vida que sovint ens deien que és la millor, però de la qual ara, passat el temps, recordem que també va tenir molts forats negres.I tot, tenyit amb petites píndoles de filosofia, pròpies de la formació de l'autor, que, a la fi, ens proposa un llibre amè, però alhora profund en els seus plantejaments i sorprenent en la seva construcció, que de ben segur no deixarà indiferent cap lector.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.