• CRUZ DE LOS ROMANOV, LA

    MASELLO, ROBERT ALGAIDA EDITORES Ref. 9788498779813 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Hace casi cien años una joven llegó a las desoladas costas de Alaska con un terrible secreto y una cruz de esmeraldas. Un siglo después, el epidemiólogo militar Frank Slater afronta una investigación de consecuencias impredecibles: al derretirse los hielos perpetuos, han aparecido cadáveres de una a...
    Dimensions: 230 x 155 x 50 mm Peso: 818 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 18 punts, amb un valor de 0,90 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    18,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9877-981-3
    • Data d'edició : 01/04/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MASELLO, ROBERT
    • Traductors : REYES, VALENTINA
    • Nº de pàgines : 648
    • Col·lecció : ALGAIDA LITERARIA - INTER
    Hace casi cien años una joven llegó a las desoladas costas de Alaska con un terrible secreto y una cruz de esmeraldas. Un siglo después, el epidemiólogo militar Frank Slater afronta una investigación de consecuencias impredecibles: al derretirse los hielos perpetuos, han aparecido cadáveres de una antigua colonia rusa fundada por los seguidores de Rasputin y diezmada por la terrible gripe española de 1918. El equipo de Slater deberá decidir si quedan restos del virus letal y asegurarse de que no vuelva a la vida.
    Pero hay otros secretos que Slater ignora, y que unidos a la acción del hombre y a las fuerzas de la naturaleza pueden resultar letales. La única esperanza reside en aceptar que la ciencia tiene sus límites, y que la vieja sabiduría del pueblo inuit es tan efectiva como la tecnología de vanguardia.
    Mezcla de thriller científico y paranormal, La cruz de los Romanov recrea uno de los episodios más controvertidos de la historia y trata de un amor tan insólito como inevitable. Con su habitual mezcla de fascinantes datos históricos y una fantástica imaginación, Robert Masello construye un aterrador relato sobre acontecimientos del pasado que regresan para amenazar al presente.
    ?Masello es un auténtico maestro a la hora de mezclar ciencia de vanguardia, intriga histórica y fascinantes enigmas?.
    James Rollins, New York Times

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.