• NENS DE LA REVOLUCIO

    MENGESTU, DINAW ANGLE EDITORIAL Ref. 9788492758685 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Dinaw Mengestu entre els 20 millors escriptors segons The New Yorker«Em va commoure profundament aquesta història d’un emigrant etíop a la recerca d’acceptació, pau i identitat», ha escrit Khaled Hosseini, l’autor d’El caçador d’estels. Públic i crítica han coincidit amb ell. Als països on s’ha publ...
    Ancho: 144 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 18 punts, amb un valor de 0,90 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    18,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-92758-68-5
    • Data d'edició : 01/12/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : MENGESTU, DINAW
    • Traductors : ENG0000000000000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 248
    • Col·lecció : NARRATIVES
    Dinaw Mengestu entre els 20 millors escriptors segons The New Yorker

    «Em va commoure profundament aquesta història d’un emigrant etíop a la recerca d’acceptació, pau i identitat», ha escrit Khaled Hosseini, l’autor d’El caçador d’estels. Públic i crítica han coincidit amb ell. Als països on s’ha publicat, Nens de la revolució ha guanyat o ha estat finalista en multitud de premis.



    Fa disset anys Sepha Stephanos va haver de fugir d’una revolució a Etiòpia i començar una nova vida als Estats Units. En l’actualitat malviu gràcies a una petita botiga de queviures en un barri pobre de Washington. Els seus únics amics són també emigrants africans, amb els quals comparteix una amarga nostàlgia pel continent on van néixer.

    Per a Sepha tot sembla canviar quan nous veïns s’instal·len al barri. Però l’amistat joiosa amb Judith, una dona blanca, i la seva filla Naomi serà només el preludi d’una sèrie de violents incidents racistes.

    Escrita amb gran subtilitat i un ritme suau i hipnòtic, Nens de la revolució és una novel·la extraordinària sobre el sentiment de viure desplaçat, sobre l’amistat entre persones molt diferents, sobre la recerca d’una identitat pròpia.

    Ha merescut, entre altres guardons, el Guardian First Book Award, Los Angeles Times Book Prize, Prix du Premier Meilleur Roman Étranger i New York Times Notable Book.



    Traducció d'Albert Nolla.



    Dinaw Mengestu

    Va néixer a Addis Abeba (Etiòpia) l'any 1978 i dos anys després va emigrar als Estats Units. Ha publicat a Rolling Stone, Harper's o The Wall Street Journal, entre altres publicacions. Nens de la revolució és la seva primera novel·la.



    Dinaw Mengestu entre els 20 millors escriptors segons The New Yorker

    Lectures de l'Espolsada

    Dinaw Mengestu parla del seu llibre

    Entrevista a El País

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.