• ÚLTIMA TRAICIÓN, LA

    LA JUGADA DE LAS REINAS II

    DUNNETT, DOROTHY PAMIES EDICIONES Ref. 9788496952423 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    «Los libros de Dorothy Dunnett están destinados a convertirse en clásicos de la novela histórica»The New York Times Book ReviewA Francis Crawford de Lymond, en su día proscrito y perseguido a todo lo largo y ancho de Escocia, María de Guisa, Reina regente de ese país, le encarga que viaje a Francia ...
    Ancho: 15 cm Largo: 23 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 24 punts, amb un valor de 1,20 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    23,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-96952-42-3
    • Data d'edició : 01/06/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DUNNETT, DOROTHY
    • Traductors : ENG0000000004000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 347
    • Col·lecció : HISTÓRICA
    «Los libros de Dorothy Dunnett están destinados a convertirse en clásicos de la novela histórica»
    The New York Times Book Review

    A Francis Crawford de Lymond, en su día proscrito y perseguido a todo lo largo y ancho de Escocia, María de Guisa, Reina regente de ese país, le encarga que viaje a Francia de incógnito con el fin de proteger a su hija, María Estuardo, de un posible intento de asesinato.

    Después de introducirse en la corte francesa, ganarse el favor de la familia real, incluidos el rey Enrique II y la reina Catalina de Medicis, y conseguir desbaratar media docena de atentados contra la vida de la pequeña María, Lymond es traicionado y tiene que huir precipitadamente a Inglaterra. Allí averigua nuevos detalles sobre la conspiración para acabar con la vida de la pelirroja reina escocesa, y sabe que la única solución para conseguir salvarla es volver a Francia, a pesar de que allí el Rey ha puesto precio a su cabeza?

    Para los críticos Dorothy Dunnett era probablemente la mejor escritora viva de novela histórica hasta su fallecimiento en 2001, comparándola con Mary Renault y Patrick O´Brian. Para sus lectores de todo el mundo no es más que una adicción?

    «Una pieza maestra de ficción histórica, una mezcla pirotécnica de apasionada erudición y acción de alto voltaje»
    Washington Post Book World

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.