• HISTÒRIES DE LA MÀ ESQUERRA (EDUCACIÓ 62)

    MONCADA, JESÚS EDICIONS 62 Ref. 9788492672684 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El 1981 es publica per primer cop en volum Històries de la mà esquerra i altres narracions, obra que recull els setze contes que Jesús Moncada havia elaborat durant la dècada anterior: quatre contes guardonats el 1971 amb el premi Joan Santamaria titulat Històries de la mà esquerra (1973); quatre co...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    11,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92672-68-4
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : MONCADA, JESÚS
    • Traductors : 0000002840000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : EDUCACIÓ 62
    • Nº de col·lecció : 53
    • Encuadernació : Otros
    El 1981 es publica per primer cop en volum Històries de la mà esquerra i altres narracions, obra que recull els setze contes que Jesús Moncada havia elaborat durant la dècada anterior: quatre contes guardonats el 1971 amb el premi Joan Santamaria titulat Històries de la mà esquerra (1973); quatre contes més, Narracions de l'Ebre, amb què havia obtingut el premi Jacme March de 1980; i una tercera secció intitulada Cròniques de la sirga, amb els vuit contes restants. L'origen heterogeni d'aquest primer recull de contes, resultat d'una gestació llarga i intermitent, es diluirà formalment quan s'elimini la divisió en seccions de la primera edició, i amb la supressió del sintagma del títol «i altres narracions».En Històries de la mà esquerra veiem desfilar un seguit de personatges, alguns de tendres, d'altres que es mouen entre el més ençà i el més enllà, de manera inquietat o de manera despreocupada i intranscendent. Uns personatges que si bé majoritàriament desfilen pels cafès i carrers d'una vila riallera estesa a la banda esquerra de l'Ebre, quan poden també passegen en tramvia pels carrers de la Barcelona dels anys finals de la dècada de 1960.Estudi preliminar amb propostes de treball i de comentaris de text a cura d'Hèctor Moret, professor de llengua i literatura a l'ensenyament secundari i investigador de la llengua i la literatura catalanes a l'Aragó.L'EDICIÓ DIGITAL D'AQUEST LLIBRE NO INCLOU L'ESTUDI PRELIMINAR I LES PROPOSTES DE TREBALL.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.