• ABRASAX. COMPLOT EN EL VATICANO

    MARTIN, MARCEL ALGAIDA EDITORES Ref. 9788498776270 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    En vísperas de un Consistorio extraordinario que reunirá a todos los cardenales de la Iglesia Católica, es asesinado el primado de Kiev. El Vaticano decide que sea un detective laico de Nueva York quien investigue las extrañas circunstancias del suceso: Raymond Hamilton, que ya había trabajado en el...
    Dimensions: 230 x 160 x 30 mm Peso: 760 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 18 punts, amb un valor de 0,90 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    18,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Piel
    • ISBN : 978-84-9877-627-0
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MARTIN, MARCEL
    • Traductors : PRIOR VENEGAS, MARÍA
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 456
    • Col·lecció : ALGAIDA LITERARIA - INTER
    En vísperas de un Consistorio extraordinario que reunirá a todos los cardenales de la Iglesia Católica, es asesinado el primado de Kiev. El Vaticano decide que sea un detective laico de Nueva York quien investigue las extrañas circunstancias del suceso: Raymond Hamilton, que ya había trabajado en el pasado para la Iglesia, y que tras no pocas reticencias acaba aceptando el encargo.
    Ray Hamilton aún no sabe que la muerte del cadernal ucraniano sólo es el principio de una compleja trama que ya tiene en su punto de mira al cardenal Harvey de Nueva York, amigo y confesor personal del presidente de los Estados Unidos.
    Alguien quiere destruir la Iglesia, y Ray Hamilton deberá descubrir la verdad. Pero la verdad puede convertirse, en este caso, en la más peligrosa de las opciones.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.