• FORA DE LLOC

    CARDONA, MARTA ANGLE EDITORIAL Ref. 9788492758746 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    SEGONA EDICIÓUna emotiva història de superació personal. La força d'una dona catalana que emigra a l'Europa rica i avançada de mitjan segle XX.Som al final dels anys cinquanta. Carregada de somnis i esperances, molt enamorada, la Maria es casa amb en Jaume. Als pocs dies emigren a Anglaterra contrac...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 22 punts, amb un valor de 1,10 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    22,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-92758-74-6
    • Data d'edició : 01/02/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Autors : CARDONA, MARTA
    • Traductors : CAT0000000000000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 480
    • Col·lecció : NARRATIVES
    SEGONA EDICIÓ



    Una emotiva història de superació personal. La força d'una dona catalana que emigra a l'Europa rica i avançada de mitjan segle XX.

    Som al final dels anys cinquanta. Carregada de somnis i esperances, molt enamorada, la Maria es casa amb en Jaume. Als pocs dies emigren a Anglaterra contractats com a servei domèstic: ella d'assistenta, ell de xofer i mecànic. Comença així una lluita esgotadora per assolir l'estabilitat econòmica, familiar i sentimental.

    Hauran de canviar de feina i de condicions de vida. Hauran d'adaptar-se a una societat estricta i distant, trampejant l'enyorança de tornar a Catalunya. Hauran de prosperar mentre la família creix amb fills i més fills. No serà fàcil per a la Maria acostar-se als seus somnis, ja que en Jaume pensa només en cotxes i en altres plaers. I ella haurà de dur, sola, abandonada, tot el pes de la família, sobrevivint en un país estrany, sense ajudes, contra tot i contra tots. Fora de lloc.

    Marta Cardona debuta amb una novel·la que recrea magníficament l'Anglaterra dels anys cinquanta i seixanta, plena de detalls reveladors i suggerents de la vida quotidiana. La seva prosa llisca suau i natural, modulant amb mestria els sentiments i les emocions que fan de la Maria algú en qui moltes dones, sens dubte, es reconeixeran.

    «Es necessitava fortalesa per viure en aquell país. Per als que hi naixien era el seu, però, per a ells, valia la pena?»



    Ressenya a Huddersfield Examiner

    Entrevista a L'Hora del Lector

    Entrevista al Telenotícies de TV3

    Ressenya a l'Avui

    Article de Jordi Puntí a El Periódico

    Ressenya al Time Out

    Ressenya a l'Avui

    Vídeo de la presentació al 3C

    Recull de premsa de Fora de lloc

    Ressenya a l'Avui



    Marta Cardona

    Va néixer a Reixac (Barcelona) l'any 1928. Va estudiar a l'Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi. L'any 1957 es casa i emigra a Anglaterra, on neixen els seus cinc fills. Al llarg de molts anys, amb ritmes variats, escriu i pinta, publica i exposa tant a Anglaterra com a Catalunya. Fora de lloc és la seva primera novel·la.



    Una història particular, de Marta Cardona

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.