• KALTENBURG

    BEYER, MARCEL EDHASA Ref. 9789876280723 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    "Vivir significa observar", tal es la máxima que rige la existencia del gran zoólogo austríaco Ludwig Kaltenburg, quien vive junto a sus animales en el famoso instituto de Dresde. Tras la construcción del muro de Berlín en 1961 Kaltenburg desaparece de un día para el otro y regresa a Viena, llevándo...
    Ancho: 140 cm Largo: 225 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 14 punts, amb un valor de 0,70 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    14,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-987-628-072-3
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : BEYER, MARCEL
    • Traductors : GER0000003204000
    • Ilustradors : / 00000ADAMO, GABRIELA
    • Nº de pàgines : 288
    • Col·lecció : EDHASA LITERARIA
    "Vivir significa observar", tal es la máxima que rige la existencia del gran zoólogo austríaco Ludwig Kaltenburg, quien vive junto a sus animales en el famoso instituto de Dresde. Tras la construcción del muro de Berlín en 1961 Kaltenburg desaparece de un día para el otro y regresa a Viena, llevándose el halo de misterio que siempre lo ha rodeado.
    ¿Quién es en verdad Kaltenburg?. Nadie lo conoció tanto durantes sus años en Alemania Oriental como el joven Hermann Funk, el narrador en primera persona de esta novela, que quedó huérfano en un bombardeo de la Segunda Guerra Mundial. Kaltenberg será como su padre postizo y Hermann se convertirá en el observador silencioso del investigador que buscar descubrir los secretos del mundo animal y el humano, pero que no permite el acceso a los abismos amenazadores de su propia vida.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.