• CARRER ROBADORS

    ENARD, MATHIAS COLUMNA EDICIONS Ref. 9788466416122 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    "La propaganda ultraliberal ens fa creure que és impossible resistir-se al dictat dels mercats. Aquí aviat ningú no cuidarà els pobres, els vells, els estrangers. De moment no esclata cap revolta perquè hi ha el futbol, el Reial Madrid, el Barça; però quan això ja no serveixi per compensar la frustr...
    Dimensions: 230 x 150 x 18 mm Peso: 470 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 22 punts, amb un valor de 1,10 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    21,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-664-1612-2
    • Data d'edició : 01/03/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : ENARD, MATHIAS
    • Nº de pàgines : 320
    • Col·lecció : COL.LECCIO CLASSICA
    • Nº de col·lecció : 969
    "La propaganda ultraliberal ens fa creure que és impossible resistir-se al dictat dels mercats. Aquí aviat ningú no cuidarà els pobres, els vells, els estrangers. De moment no esclata cap revolta perquè hi ha el futbol, el Reial Madrid, el Barça; però quan això ja no serveixi per compensar la frustració i la misèria, la gent explotarà, deia".En una Barcelona convulsa, en plena crisi econòmica i amb el teló de fons de les manifestacions del 15-M, un jove marroquí busca el seu lloc en aquest món."Enard ha sabut captar l'esperit d'una època. Carrer Robadors mereix ocupar un lloc privilegiat perquè fa comprendre la situació dels immigrants d'una manera impecable. Hi ha alguna cosa bellíssima en aquest llibre". Els llibreters de Livre-Sterling, París "El que ens captiva de Carrer Robadors és la llengua, l'eloqüència, el sentit de la narració i les referències constants a la literatura i la poesia. Enard és un narrador extraordinari". Le Figaro" Carrer Robadors és un conte que explica el món d'avui amb un pessimisme negre de tinta, però també amb l'entusiasme d'una nova generació que vol lluitar. Una novel·la escrita en calent que gela la sang". Les Echos

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.