• AMADA DE LOS DIOSES

    NEGRETE, JAVIER TUSQUETS EDITORES Ref. 9788483109656 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Si el jurado del XXV Premio La Sonrisa Vertical decidió declarar finalista esta novela, y recomendar su publicación, sin duda se debió a la deliciosa manera en que en ella se entreveran la fantasía sensorial del erotismo y la realidad histórica de la Grecia clásica, los placeres humanos y las leyend...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 14 punts, amb un valor de 0,70 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    14,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-8310-965-6
    • Data d'edició : 01/06/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CAST
    • Autors : NEGRETE, JAVIER
    • Nº de pàgines : 200
    • Col·lecció : LA SONRISA VERTICAL
    • Nº de col·lecció : 124
    Si el jurado del XXV Premio La Sonrisa Vertical decidió declarar finalista esta novela, y recomendar su publicación, sin duda se debió a la deliciosa manera en que en ella se entreveran la fantasía sensorial del erotismo y la realidad histórica de la Grecia clásica, los placeres humanos y las leyendas mitológicas del Olimpo, para trazar un fresco que habla a los lectores, sobre todo, de la soledad de la belleza.

    Un tribunal ateniense se dispone a juzgar a Nerea, la extranjera, la cortesana, la bella desdeñosa. Mientras la voz del acusador retumba entre la asamblea pidiendo su muerte, Nerea recuerda... ¿Qué delitos ha cometido en realidad? Sus recuerdos se remontan a la lejana isla en la que nació y creció, y donde atisbó por primera vez los misterios del sexo al ver al dios Pan fornicando con una mortal: a partir de ese momento, se sintió tocada por una extraña gracia. Poco después fue apresada por piratas y llevada a Corinto, donde, convertida en esclava, la sabia Mírrina le enseñó el arte de dar placer y la convirtió en una joven refinada. Tanto, que pronto su fama se extendió por toda Grecia: sin duda era la amada de los dioses. Ya en Atenas, se codeó con Critias, Hipócrates, Aristófanes, mas, ay, quien le robó el corazón no fue otro que Alcibíades, el traidor... Cuando la clepsidra que marca el tiempo anuncia que ha de hablar la defensa, Nerea apenas oye nada: sí, era cierto, había conocido el amor de Zeus, de Afrodita y de otros dioses..., pero nadie supo nunca hasta qué punto era cruel ese amor inmortal.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.