• PAGINAS COLONIALES

    GUMUCIO, RAFAEL MONDADORI Ref. 9788439720119 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    A través de la personalísima voz del chileno Rafael Gumucio, narrador y protagonista de Páginas coloniales, nos llega este nuevo libro en el que el autor narra sus vivencias en diversas ciudades, entre ellas Madrid, Barcelona y Nueva York. Las memorias de estos viajes se inician en España cuando el ...
    Dimensions: 231 x 135 x 12 mm Peso: 229 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 13 punts, amb un valor de 0,65 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    13,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-397-2011-9
    • Data d'edició : 01/05/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : /GR
    • Autors : GUMUCIO, RAFAEL
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : 8000000001250000000130000400VARIS
    • Nº de col·lecció : 101101
    A través de la personalísima voz del chileno Rafael Gumucio, narrador y protagonista de Páginas coloniales, nos llega este nuevo libro en el que el autor narra sus vivencias en diversas ciudades, entre ellas Madrid, Barcelona y Nueva York. Las memorias de estos viajes se inician en España cuando el narrador llega a Madrid dispuesto a publicar en una prestigiosa editorial y de ese modo conseguir reconocimiento y éxito inmediato. Pero el resultado es más bien discreto, aunque el protagonista decide continuar su periplo por España, un lugar que para muchos sudamericanos se ha convertido en la puerta de entrada a Europa. Así da comienzo un viaje y una reflexión en torno a diferentes lugares y experiencias personales: Madrid es ya una ciudad que pierde su esencia en favor de un europeísmo amable y castrador, Barcelona es una ciudad ideal para el turismo, con ínfulas de modernidad y conflictos internos no resueltos... Páginas coloniales es también un viaje por las crisis de varios países y sus consecuencias: el Buenos Aires de los Piqueteros, el Haití post-Aristide, el México del PAN, y un Nueva York sin torres gemelas. A través de ágiles crónicas de fina pluma literaria, Rafael Gumucio intenta contar el desconcierto de un siglo apenas estrenado.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.