• ELLES SÓN LA MEVA SORT

    CERVERA, JOSEP M. LA CAMPANA Ref. 9788496735699 Altres del mateix autor
    Elles són la meva sort és una història basada en fets reals.Ja no sé com consolar el meu pare, ensorrat per la mort de la meva mare. ¿Com aconseguir que ho superi i deixi de dir ?jo no vull viure?? Una nit està sol a casa escoltant un programa de ràdio on els oients expliquen les seves vides i li vé...
    Ancho: 14 cm Largo: 24 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 16 punts, amb un valor de 0,80 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    16,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-96735-69-9
    • Data d'edició : 16/02/2012
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : Catalán
    • Autors : CERVERA, JOSEP M.
    • Traductors : 0000000004000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 200
    Elles són la meva sort és una història basada en fets reals.
    Ja no sé com consolar el meu pare, ensorrat per la mort de la meva mare. ¿Com aconseguir que ho superi i deixi de dir ?jo no vull viure?? Una nit està sol a casa escoltant un programa de ràdio on els oients expliquen les seves vides i li vénen ganes de parlar: «¿Truco o no truco?» Ho acabarà fent, i així comença una espiral de fets inesperats i sorprenents que canviaran la seva vida per sempre.
    Josep M. Cervera ens presenta amb humor, naturalitat i proximitat un pare original i tendre que redescobreix el plaer de viure seduït per «elles», les dones, tan diverses i tan vitals.

    «Las relaciones nos mantienen vivos a todas las edades. Una historia repleta de ternura y humor sobre las complejas relaciones humanas. Una delicia.»
    Juan Carlos Febrero, director de Casa del Libro, Vigo

    «M?alegra que es publiqui aquesta història que m?ha commogut, emocionat i divertit. És senzill i autèntic. Us convido a descobrir-ho.»
    Cristina Duran, llibretera FNAC l?Illa, Barcelona

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.