• GLOBALIA

    RUFIN, JEAN-CHRISTOPHE EMPURIES Ref. 9788497871082 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Globàlia és una intel·ligent i encertadíssima paràbola d’una societat que ens queda perillosament propera. Com George Orwell a 1984 i Ray Bradbury a Farenheit 451, Rufin construeix una aguda sàtira política sobre el món que ens envolta, però l’amaga darrere d’una societat pretesament futura i plegad...
    Dimensions: 21 x 140 x 215 mm Peso: 388 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 27 punts, amb un valor de 1,35 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    26,70 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-9787-108-2
    • Data d'edició : 01/04/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CAT
    • Autors : RUFIN, JEAN-CHRISTOPHE
    • Traductors : ,DINA DE LA LAMA SAUL/,ROVIRA FAIXA FRANCESC
    • Nº de pàgines : 400
    • Col·lecció : ANAGRAMA/EMPURIES
    • Nº de col·lecció : 46
    Globàlia és una intel·ligent i encertadíssima paràbola d’una societat que ens queda perillosament propera. Com George Orwell a 1984 i Ray Bradbury a Farenheit 451, Rufin construeix una aguda sàtira política sobre el món que ens envolta, però l’amaga darrere d’una societat pretesament futura i plegada a la globalització més desfermada: tothom parla la mateixa llengua, tothom és ecologista radical i addicte a la cirurgia estètica. Llibertat, Seguretat, Prosperitat són els pilars d’aquesta societat que viu sedada com a conseqüència d’una estudiada distracció mediàtica i un terror irracional i desesperat d’uns terroristes anònims que volen destruir Globàlia. Però un cop s’han controlat els terroristes caldrà inventar-se un nou enemic que mantingui tothom aterrit...Amb lucidesa i habilitat, i amb un llenguatge àgil, Rufin ens mostra un món absurd i globalitzat en una novel·la trepidant i plena de matisos, que enganxa l’interès del lector des de la primera fins a l’última pàgina. «Globàlia no és una novel·la de ciència-ficció. Per sobre de tot és una brillant història que continua la tradició de les grans novel·les d’anticipació allà on l’havien deixada obres com 1984 o Farenheit 451», Elle.«Globàlia barreja el tractat polític amb la sàtira i la farsa més agudes. Rufin té l’extravagància desenfranada de Swift i alhora s’inserta en la tradició de George Orwell. És una aposta segura afirmar que aquesta novel·la deixara petja», Claire Julliard, Le Nouvel Observateur.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.