• CARA D'ANGEL

    COCA, JORDI EDICIONS 62 Ref. 9788429755022 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    «era joveníssima. I en veure-la entrar a la pista del peepshow em va semblar que veia un ésser irreal: gairebé nua, desplegant aquell llençol de setí vermell en el llit rodó que girava lentament… Era un àngel, un àngel ros, amb el nas petit, els llavis gruixuts i uns ulls grisos que semblaven mirar-...
    Dimensions: 20 x 160 x 230 mm Peso: 396 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 19 punts, amb un valor de 0,95 € per a la teva propera compra.
    No disponible
    19,45 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-297-5502-2
    • Data d'edició : 01/10/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : COCA, JORDI
    • Nº de pàgines : 178
    • Col·lecció : EL BALANCÍ
    • Nº de col·lecció : 502
    «era joveníssima. I en veure-la entrar a la pista del peepshow em va semblar que veia un ésser irreal: gairebé nua, desplegant aquell llençol de setí vermell en el llit rodó que girava lentament… Era un àngel, un àngel ros, amb el nas petit, els llavis gruixuts i uns ulls grisos que semblaven mirar-te des de la infantesa.» Una noia joveníssima i un home madur sense il·lusions. Així inicia Jordi Coca Cara d’àngel, una obra esfereïdora el protagonista de la qual ha arribat a un punt mort de la vida. Fins que un bon dia descobreix la bellesa irreal i pura de la Cris. Ella és la flor més perfecta, el fruit més olorós, el millor perfum... La seva imatge l’estimula, l’ajuda a enterrar el passat i el retorna a la vida. Però, alhora, aquesta estranya bellesa li desvetlla una bèstia obscura que l’empeny a superar els límits i a esbotzar les barreres convencionals. Lentament, l’home madur i sense il·lusions es lliurarà als sentiments tèrbols i desesperats de qui se sent perillosament insaciable.Jordi Coca (Barcelona, 1947) va començar la seva carrera d’escriptor l’any 1971 amb l’obra Un d’aquells estius (Els Lluïsos). D’aleshores ençà ha conreat el gènere novel·lístic i també l’assaig sobre temes teatrals i literaris. És autor, entre d’altres, de Mal de lluna (1988), La japonesa (1992), El cor de les coses (1995), Paisatges de Hopper (1995), Dies meravellosos (1996), Sota la pols (2000), Lena (2002) i El secret de la cavalleria, un relat sobre la revolució portuguesa que Edicions 62 acaba de reeditar. Al llarg de tots aquests anys Jordi Coca ha obtingut nombrosos premis en reconeixement d’una trajectòria literària excepcional, entre els quals cal comptar els prestigiosos Premi Nacional de la Crítica, Ciutat de Palma, Premi Ramon Muntaner de Literatura Juvenil i Premi Sant Jordi de novel·la. També ha fet versions al català d’autors com Maurice Maeterlinck i del poeta japonès Matsuo Bashô.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.