• CIUTAT SECA, LA

    TARTERA, ROGER COSSETANIA Ref. 9788497910231 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    LA CIUTAT SECA és una realitat absurda, mesquina i deshumanitzada en què les relacions entre les persones estan marcades per la violència mental, verbal i física. El fil conductor de les històries són els líquids: l'aigua dels pantans, els bassals, els estanys, els aquaris, el mar i la pluja, el suc...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 9 punts, amb un valor de 0,45 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    9,30 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-9791-023-1
    • Data d'edició : 15/05/2004
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CAT
    • Autors : TARTERA, ROGER
    • Nº de pàgines : 152
    • Col·lecció : 39
    • Nº de col·lecció : 39
    LA CIUTAT SECA és una realitat absurda, mesquina i deshumanitzada en què les relacions entre les persones estan marcades per la violència mental, verbal i física. El fil conductor de les històries són els líquids: l'aigua dels pantans, els bassals, els estanys, els aquaris, el mar i la pluja, el suc de taronja, el cafè, l'orina i l'alcohol. Els líquids són, per això, més que un fil conductor. Catalitzen els conflictes dels relats i els situen a cavall d'una paranoia evident, un deliri d'escapada i un egoisme criminal. És fa la dissecció, sense pietat, dels comportaments humans i surten a la llum les actituds més lamentables: la mort induïda, l'autodestrucció, la repressió sexual, la incomunicació, el suïcidi, la nova cultura empresarial i la bogeria. No obstant això, tot és matisat amb un sentit de l'humor surrealista, negre i esperpèntic que dibuixa dues úniques solucions per a aquesta manca desesperada de fe del gènere humà: l'amor i la llibertat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.