• ESCUELA DEL BUEN OIR, LA (OBRAS COMPLETAS 3 ELIAS CANETTI)

    OBRAS COMPLETAS. VOL.III

    CANETTI, ELIAS GALAXIA GUTENBERG Ref. 9788481093971 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Bajo el título común de La escuela del buen oír, que Elias Canetti empleó para uno de los capítulos de La antorcha al oído, se recogen en este tercer volumen de sus Obras Completas tres textos de muy distinta naturaleza, que tienen en común la fascinación que Canetti sintió siempre por las voces hum...
    Dimensions: 215 x 139 x 35 mm Peso: 760 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 50 punts, amb un valor de 2,50 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    50,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Piel
    • ISBN : 978-84-8109-397-1
    • Data d'edició : 01/10/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : SPA
    • Autors : CANETTI, ELIAS
    • Nº de pàgines : 848
    • Col·lecció : GALAXIA G.-NARRATIVA
    Bajo el título común de La escuela del buen oír, que Elias Canetti empleó para uno de los capítulos de La antorcha al oído, se recogen en este tercer volumen de sus Obras Completas tres textos de muy distinta naturaleza, que tienen en común la fascinación que Canetti sintió siempre por las voces humanas y por la destreza que llegó a adquirir para discernir en ellas lo que él mismo denominó 'máscaras acústicas', en referencia al modo en que el uso particular que un individuo hace del propio idioma termina por convertirse en 'máscara' reconocible de su identidad. Auto de fe, aparecida en 1935 pero concluida en 1931, es la única novela publicada por Canetti, y se alinea por su ambición y por sus logros con las obras maestras de algunos de sus contemporáneos: Thomas Mann, Robert Musil o Hermann Broch. Las voces de Marrakesch, publicado por vez primera en 1968, constituye una bellísima colección de 'apuntes después de un viaje', como reza el subtítulo del libro, en el que Canetti exhibe su pasión por oír y por contar. El Testigo Oidor, título bajo el cual se reconoce, en irónica contrafigura, al propio Canetti, se publicó por primera vez en 1974, y es un estilizado conjunto de 'Cincuenta caracteres' que brindan una espléndida y divertida lección de humanidad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.