• A COPS DE PARABOLA (PRISMA 1)

    MAS, ANTONI COSSETANIA Ref. 9788496035287 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Quan obriu aqueix llibre descobrireu que si anéssiu fent com una ratlla imaginària de paràbola a paràbola, a la fi us quedaria una mena de dibuix d'unes vivències personals i d'uns pobles que en conjunt fan una història; la que els llibres oficials no recullen, cosa que no vol dir que no sigui impor...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 13 punts, amb un valor de 0,65 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    13,20 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-96035-28-7
    • Data d'edició : 11/03/2003
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : MAS, ANTONI
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : PRISMA
    • Nº de col·lecció : 1
    Quan obriu aqueix llibre descobrireu que si anéssiu fent com una ratlla imaginària de paràbola a paràbola, a la fi us quedaria una mena de dibuix d'unes vivències personals i d'uns pobles que en conjunt fan una història; la que els llibres oficials no recullen, cosa que no vol dir que no sigui important, almenys per a aquelles persones que l'han viscuda. Aquesta història, de vegades, ha marcat aquestes persones per sempre i, per això, cal recordar-la amb bon humor i amb un toc d'ironia.
    Xavier Graset, fill de Vila-seca i veí del Ferrer del Meu Poble, el 1997, quan va posar en marxa El Món S'acaba, a Catalunya Ràdio, va reservar un espai diari per a aqueixes petites històries recollides, en part, en aquest llibre. És una contribució més, doncs, per aconseguir la felicitat de la gent que ens envolta, que no ha de perdre mai l'alegria ni l'esperança.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.