• ARAÑA NEGRA TOMO 1, LA

    BLASCO IBAÑEZ, VICENTE LIBERTARIAS Ref. 9788479546038 Altres del mateix autor
    La araña negra publicada por primera vez en 1892 es una de las más importantes obras de Vicente Blasco Ibáñez. Esta obra de su juventud, sorprende por la gran madurez literaria que hay en ella y por su realismo en cuanto a la descripción del ambiente social de la época. Denuncia la injusticia social...
    Ancho: 150 cm Largo: 220 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 20 punts, amb un valor de 1,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    19,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-7954-603-8
    • Data d'edició : 01/11/2002
    • Any d'edició : 2002
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : BLASCO IBAÑEZ, VICENTE
    • Nº de pàgines : 568
    La araña negra publicada por primera vez en 1892 es una de las más importantes obras de Vicente Blasco Ibáñez. Esta obra de su juventud, sorprende por la gran madurez literaria que hay en ella y por su realismo en cuanto a la descripción del ambiente social de la época. Denuncia la injusticia social y cierto comportamiento del clero que se infiltra en lo mas íntimo de la vida familiar causando daños irreparables en la convivencia familiar y social. Una novela que fue prohibida en su tiempo por su tema central, los jesuitas. Uno de los personajes de la novela al final exclama: ?¡qué sublimidad para el mal tiene el jesuitismo!? Y sigue: ?El mundo está en peligro: la libertad y el progreso serán palabras vanas que representarán cosas inestables mientras siga en pie esa sombría institución?. Se necesita según él, ?un Torquemada en sentido inverso... una inquisición que respete a las personas, pero que convierta en ceniza todas las instituciones caducas del presente?. De no haber tratado este tema central, La araña negra hubiera sido tan conocida o más que Sangre y Arena, Los cuatro jinetes del Apocalipsis y Cañas y Barro, obras del mismo autor.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.