• TIPOS DIVERSOS

    CHESTERTON, G. K. ESPUELA DE PLATA, EDICIONES Ref. 9788415177227 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    AUNQUE existe una primera versión, de fecha tan temprana como 1902, bajo el título de Twelve types, la edición definitiva de estos veinte pequeños ensayos biográficos, plenamente chestertonianos, es de 1908. Publicados ahora por vez primera entre nosotros, en la excelente traducción de Victoria León...
    Ancho: 150 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 16 punts, amb un valor de 0,80 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    16,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : .
    • ISBN : 978-84-15177-22-7
    • Data d'edició : 01/07/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CHESTERTON, G. K.
    • Traductors : LEÛN VARELA, VICTORIA
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 184
    • Col·lecció : CL·SICOS Y MODERNOS
    • Nº de col·lecció : 6
    AUNQUE existe una primera versión, de fecha tan temprana como 1902, bajo el título de Twelve types, la edición definitiva de estos veinte pequeños ensayos biográficos, plenamente chestertonianos, es de 1908. Publicados ahora por vez primera entre nosotros, en la excelente traducción de Victoria León, la lectura de Tipos diversos supondría una sorpresa para los numerosos seguidores del gran escritor inglés, si no fuera porque en realidad Chesterton resulta siempre sorprendente. Pero si no es cosa nada sorprendente que Chesterton nos sorprenda, sí tiene, al menos, tintes de novedad esta incursión de nuestro escritor en la microbiografía.
    Charlotte Brontë, Willian Morris, Byron, Stevenson, Carlyle, Tolstoi y Elizabeth Barret Browning, autores literarios habituales entre las predilecciones de Chesterton aparecen aquí, a menudo por vez primera, junto con algunos personajes históricos como Carlos II, Savonarola, Alfredo el Grande o la Reina Victoria, muy representativos de su época y de la transversal y abarcadora curiosidad chestertoniana.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.