• CONTROL DE LA PARAULA, EL

    CONTINUACIÓ DE <I>L'EDICIÓ SENSE EDITORS</I>

    SCHIFFRIN, ANDRE PAGES EDITORS Ref. 9788497793445 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Han passat cinc anys des de la publicació de L'edició sense editors. Durant aquest període, s'ha enfonsat l'imperi Messier, Vivendi ha estat repartit entre Hachette i Wendel, i les Editions du Seuil s'han venut a La Martinière/Wertheimer/Chanel. Això ha suposat un daltabaix sense precedents en el mó...
    Dimensions: 220 x 160 x 7 mm Peso: 170 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 10 punts, amb un valor de 0,50 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    10,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    Han passat cinc anys des de la publicació de L'edició sense editors. Durant aquest període, s'ha enfonsat l'imperi Messier, Vivendi ha estat repartit entre Hachette i Wendel, i les Editions du Seuil s'han venut a La Martinière/Wertheimer/Chanel. Això ha suposat un daltabaix sense precedents en el món editorial francès, i André Schiffrin en repassa les etapes i n'apunta les perilloses conseqüències. La situació no és gaire millor pel que fa a la premsa. Després de la compra de Socpresse, el gruix d'allò que s'imprimeix a França és a les mans de fabricants d'armament (Lagardère/Matra/Dassault), els quals depenen bàsicament de les comandes de l'Estat. Fora de França, el panorama descrit en aquestes pàgines -tant si es tracta de l'edició, de la premsa, del cinema, de la ràdio o de la televisió, al Regne Unit o als Estats Units- mostra un procés creixent de concentració de mitjans a tot arreu i amb l'únic criteri d'aconseguir la rendibilitat de les inversions. No obstant això, l'indomable Schiffrin no es deixa endur pel pessimisme ni la resignació i acaba el llibre amb propostes renovadores que només un neoliberal a ultrança consideraria utòpiques.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.