• SEÑOR DE LOS ANILLOS, EL. JUEGO DE CARTAS

    FRENCH, NATE EAGE Ref. 9781589949812 Altres del mateix autor
    Però no ens pertoca a nosaltres dominar totes les marees del món, sinó fer el que està a les nostres mans pel bé dels dies que ens ha tocat viure, extirpant el mal en els camps que coneixem, i deixant als que vindran després una terra neta per llaurar. Però que tinguin sol o pluja, no depèn de nosal...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 40 punts, amb un valor de 2,00 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    39,95 €
  • Descripció

    Però no ens pertoca a nosaltres dominar totes les marees del món, sinó fer el que està a les nostres mans pel bé dels dies que ens ha tocat viure, extirpant el mal en els camps que coneixem, i deixant als que vindran després una terra neta per llaurar. Però que tinguin sol o pluja, no depèn de nosaltres.!
    - Gandalf, El retorn del Rei.

    A El Senyor dels Anells: el Joc de Cartes, els jugadors reuneixen un grup d'aventurers que intenten completar perilloses missions a la Terra Mitjana. Des dels alegres camps de la comarca als sinistres camins del Bosc Negre i fins als poderosos regnes de Gondor i Rohan, els memorables herois d'aquesta famosa ambientació s'uneixen per resistir l'amenaça de Sauron, el Senyor Fosc.
    El Senyor dels Anells, el joc de Cartes és un joc cooperatiu per a 1 o 2 jugadors en què aquests col · laboren per competir contra els escenaris controlats pel joc. Afegint una segona còpia de la caixa bàsica, fins a 4 jugadors podran jugar en manera cooperativa. Com Living Card Game, hi haurà disponibles cartes i missions addicionals en les expansions regulars, el que permet als jugadors personalitzar els continguts d'aquesta caixa o crear els seus propis malls originals.

    Edat Recomanada: 14 +
    Durada Partida: 30-90 min. aprox.
    Jugadors: 1 a 2

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.