• GROUCHO MARX FA L'ARTICLE (HUMOR 4)

    MARX, GROUCHO ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103825 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    SEGONA EDICIÓEls millors articles i cartes als diaris de Groucho Marx, un còmic universal, en una esplèndida traducció de Màrius Serra i Albert NollaSi mai has rigut veient una pel·lícula dels Germans Marx, has de comprar aquest llibre. Si no has rigut, compra’l igualment i almenys que rigui l’edito...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 16 punts, amb un valor de 0,80 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    16,30 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96103-82-5
    • Data d'edició : 01/11/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CAT
    • Autors : MARX, GROUCHO
    • Traductors : SERRA ROIG, MÀRIUS
    • Nº de pàgines : 277
    • Col·lecció : HUMOR
    • Nº de col·lecció : 4
    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    SEGONA EDICIÓ

    Els millors articles i cartes als diaris de Groucho Marx, un còmic universal, en una esplèndida traducció de Màrius Serra i Albert Nolla



    Si mai has rigut veient una pel·lícula dels Germans Marx, has de comprar aquest llibre. Si no has rigut, compra’l igualment i almenys que rigui l’editor.

    Hi podreu llegir les propostes més enginyoses de Groucho Marx per trobar un lloc on viure (cabines de telèfons, formigoneres, arbres), les seves desventures en teatres de mala mort, les paraules immortals de Harpo sobre el wisky escocès, i inestimables reflexions marxistes sobre l’art de flirtejar amb les dones, a quin cavall apostar o com invertir (i arruïnar-se) en borsa.



    Groucho Marx



    Julius Henry Marx va néixer el 1895 a la ciutat de Nova York. Fill d’un modest sastre alemany d’origen jueu, va crear amb els seus germans «Chico» (Leonard, 1891-1961), «Harpo» (Arthur, 1893-1964), «Gummo» (Milton, 1894-1977) i «Zeppo» (Herbert, 1901-79) un grup de varietats comicomusicals de gran popularitat. Amb ells va fer per al cinema una sèrie de films d’un humor disbauxat i enginyós que esdevindria un gènere irrepetible. D’aquest període són les seves pel·lícules: «The Cocoanuts» (1929), «Monkey Business» (1931), «Duck Soup» (1933), «A Night at the Opera» (1935), «A Day at the Races» (1936), «Room Service» (1938), «At the Circus» (1938), «Go West» (1940) i «Love Happy» (1948).

    Al teatre, amb obres com «Time for Elizabeth» (1948), a la ràdio, amb programes com «Pabst Blue Ribbon Town» (1943), i a la televisió amb «You Bet your life» (1947), va aconseguir èxits que el van mantenir com un referent universal.

    Va morir l’any 1977.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.