• ARQUITECTURA. TEORÍA Y PRÁCTICA

    ARQUITECTURA. TEORÍA Y PRÁCTICA

    MAKSTUTIS, GEOFFREY BLUME Ref. 9788498013986 Altres del mateix autor
    Una introducción completa a la disciplina de la arquitectura. Una obra que hace especial hincapié en los pasos necesarios para convertirse en un profesional cualificado, desde las fases iniciales de la formación arquitectónica hasta la práctica profesional. Una valiosa fuente de información para tod...
    Ancho: 215 cm Largo: 290 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 10 punts, amb un valor de 0,50 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    9,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    Una introducción completa a la disciplina de la arquitectura. Una obra que hace especial hincapié en los pasos necesarios para convertirse en un profesional cualificado, desde las fases iniciales de la formación arquitectónica hasta la práctica profesional. Una valiosa fuente de información para todo el que considere estudiar arquitectura o que esté a punto de empezar. Este volumen, que presenta un enfoque amplio y actualizado, incluye artículos sobre proyectos individuales y une teoría y práctica. Entre los temas que abarca figuran cómo desarrollar un proyecto con un cliente, cómo convertir una idea en un proyecto, tipos de presentación visual (incluyendo dibujos, maquetas y trabajos por ordenador), planificación y gestión de proyectos, los diferentes papeles a desempeñar dentro de un estudio de arquitectura y el futuro de la práctica de esta disciplina. Además, se explica cómo aplicar la formación arquitectónica en otros campos. Si tiene intención de empezar la carrera de arquitectura, existen muchos factores que debería tener en cuenta. La arquitectura no es una profesión en la que se pueda comenzar fácilmente sin cierta formación especializada. Incluso para trabajar como delineante técnico se requiere formación en CAD y en arquitectura y construcción. Para elegir el camino que vehicule los intereses de cada uno hacia la arquitectura es preciso examinarlos todos con atención. Este libro pretende ayudarle en esta tarea.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.