• JOAN BOSCH EL CINE I LA VIDA

    COMAS, ANGEL COSSETANIA Ref. 9788497911801 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Joan Bosch, nascut a Valls (Tarragona) el 31 de maig de 1925, figura a la història del cinema europeu com a director de films populars de gènere, alguns dels quals han passat a la categoria de pel·lícules de culte.A més de sis guions escrits per a altres directors al començament de la seva carrera, ...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 15 punts, amb un valor de 0,75 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-9791-180-1
    • Data d'edició : 16/06/2006
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CAT
    • Autors : COMAS, ANGEL
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : 3
    • Nº de col·lecció : 3
    Joan Bosch, nascut a Valls (Tarragona) el 31 de maig de 1925, figura a la història del cinema europeu com a director de films populars de gènere, alguns dels quals han passat a la categoria de pel·lícules de culte.
    A més de sis guions escrits per a altres directors al començament de la seva carrera, i de tres curtmetratges, Bosch ha signat com a director vint-i-nou llargmetratges: cinc de gènere criminal, tres comèdies romàntiques (les denominades "de platja"), deu comèdies de tot tipus (principalment d'embolics al servei de còmics acreditats com ara Cassen), una comèdia musical, vuit westerns, una pel·lícula de terror i una multigenèrica.
    De fons, hi ha una reflexió sobre la dificultat de fer cinema. Joan Bosch es converteix en un paradigma de la lluita constant entre els desitjos creatius i l'obligat possibilisme per assegurar la supervivència.
    Entre els seus films destaquen A sangre fría, Regresa un desconocido, El último verano, Bahía de Palma, El castigador, La viudita ye-yé, La diligencia de los condenados, Cuarenta años sin sexo, Los mil ojos del asesino, Exorcismo i La caza del oro.
    Aquest llibre, en el qual ha col·laborat molt estretament el mateix Joan Bosch, recull exhaustivament tota la seva obra, l'analitza cinematogràficament i la situa en el seu context, però a la vegada explica els problemes i les anècdotes de la realització de les pel·lícules.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.