• COR DEL BARÇA, EL / HEART OF BARÇA, THE

    XICS, UN PROJECTE SOLIDARI

    MANRESA, KIM (FOT) / DUSSTER, DAVID (TEXT) ANGLE EDITORIAL Ref. 9788492758807 Altres del mateix autor
    XICS, un projecte solidariDues edicions bilingües: català-anglès i castellà-francès.Amb fotografies de Kim ManresaEls XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris) no són escoles de futbol. Basant-se en l'esport com a eina educativa i d'inclusió social, la Fundació FC Barcelona ajuda a posar en ma...
    Ancho: 240 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 32 punts, amb un valor de 1,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    32,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • Nº de pàgines : 192
    • Ilustradors : /
    • Traductors : 0000000000000
    • Autors : MANRESA, KIM (FOT) / DUSSTER, DAVID (TEXT)
    • Idioma : CATALÀ
    • Any d'edició : 2010
    • Data d'edició : 01/02/2010
    • ISBN : 978-84-92758-80-7
    XICS, un projecte solidari



    Dues edicions bilingües: català-anglès i castellà-francès.

    Amb fotografies de Kim Manresa




    Els XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris) no són escoles de futbol. Basant-se en l'esport com a eina educativa i d'inclusió social, la Fundació FC Barcelona ajuda a posar en marxa arreu del món centres que ofereixen recursos educatius, sanitaris, psicosocials i de lleure als nens més desfavorits. En cap cas no substitueixen l'escola ni altres serveis socials i són ONG locals, d'acord amb la Fundació, les que s'encarreguen del funcionament diari del centre.

    Kim Manresa i David Dusster han viatjat a onze dels dotze centres XICS per documentar el treball que s'hi fa i l'impacte en la vida dels nens que hi acudeixen diàriament. El resultat és un llibre impactant, amb esplèndides fotografies i textos que ens acosten a la dura realitat de nens i famílies que han trobat en els centres XICS una oportunitat de prosperar.




    De la presentació de Marta Segú, Directora General de la Fundació FC Barcelona:

    «Tot comença l'any 2004, quan li parlo a Joan Laporta del que pot fer el Barça pels nens i nenes més vulnerables del món. Al cap d'un any, el president em diu: «Ha arribat el moment: el Barça i la Fundació han de tenir un rol pioner en l'àmbit de la solidaritat internacional». I aquest és el inici d'un somni, d'una visió de futur sense precedents, l'origen del veritable «cor del Barça».

    Aquest llibre vol ser un homenatge a tots els nens del Sud i del Nord que han compartit amb nosaltres aquest somni, i un agraïment immens a tots els que l'han fet possible.

    I vull expressar un agraïment especial a Kim Manresa i a David Dusster, per la seva il·lusió, per haver captat l'emoció que genera aquest projecte de solidaritat que surt del cor del Barça, i que demostra per què som «més que un club al món»: per què el «club dels nens» o el «club de la Unicef», com ara se'ns coneix a molts llocs del planeta, ja no té fronteres ni marxa enrere.»



    Kim Manresa

    Nascut a Barcelona el 1961, és considerat un dels millors fotògrafs europeus. Ha publicat més de vint llibres, entre els quals Barcelona nit (1990), El Molino (1992), El día que Kadi perdió parte de su vida (2001), Kim Manresa (2001), Drogas «cuestión social» (2003), Los Olvidados. Resistencia cultural en Colombia (2004) i Rebeldía de Nobel (2009). Ha guanyat nombrosos premis, entre ells set vegades el Fotopress, l'Agustí Centelles i el Godó de Fotoperiodisme.



    David Dusster

    Nascut a Barcelona el 1966, és periodista. En els últims quinze anys ha exercit de reporter per més de vuitanta països de tot el món. En els seus articles, publicats sobretot a La Vanguardia, predominen les temàtiques socials, amb especial interès en les desigualtats i injustícies, els drets humans i la situació dels països emergents. Autor del llibre Esclavos modernos (2006), ha publicat amb Kim Manresa Infancias robadas.


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.