• BARÇA 110 ANYS FENT HISTÒRIA

    SANTACANA, CARLES (ED.) ANGLE EDITORIAL Ref. 9788492758821 Altres del mateix autor
    La història del millor club del mónDe Gamper a Messi, de la Bonanova al Camp Nou. Més de 110 anys d’història en blau i grana explicada per periodistes i historiadors de reconegut prestigiLa història del Futbol Club Barcelona des dels inicis fins a l’actualitat en un sol volum, una obra imprescindibl...
    Ancho: 240 cm Largo: 300 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 48 punts, amb un valor de 2,40 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    48,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-92758-82-1
    • Data d'edició : 01/05/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : SANTACANA, CARLES (ED.)
    • Traductors : 0000000000000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 304
    La història del millor club del món

    De Gamper a Messi, de la Bonanova al Camp Nou. Més de 110 anys d’història en blau i grana explicada per periodistes i historiadors de reconegut prestigi




    La història del Futbol Club Barcelona des dels inicis fins a l’actualitat en un sol volum, una obra imprescindible i, des de fa anys, reclamada pel soci i seguidor del Barça. Estructurat en dotze capítols, el llibre narra la cronologia de l’entitat exposant, amb tot rigor i amb les aportacions més novedoses que els investigadors han realitzat en els darrers anys, els aspectes claus per entendre la trajectòria esportiva i la transcendència social del club. Un llibre absolutament actualitzat que permetrà també recordar els grans èxits de l’any 2009. Amb nombroses fotografies inèdites i estadístiques històriques en un annex documental.

    Juntament amb el relat principal de cada època, en cada capítol s’inclouen inserts especials on s’amplien aspectes complementaris per entendre la història del Barça.

    El llibre fa un recorregut pels orígens de l’entitat fins a la consolidació del club; la primera edat d’or als anys vint; del lema “esport i ciutadania” durant la República al futbol en guerra; de la salvació del club als nous èxits; Kubala i la construcció del Camp Nou; els difícils anys seixanta; l’impacte de Johan Cruyff i la transició cap a la democràcia; de Basilea al motí de l'Hesperia; el Dream Team i la primera Copa d’Europa; la celebració d’un club centenari fins a l’època actual, amb els majors èxits de la història, i la consolidació com més que un club al món.

    Coedició amb el FC Barcelona.



    Autors

    Sota la direcció de Carles Santacana, els diversos capítols del llibre han estat redactats per historiadors i periodistes experts en el FC Barcelona: Ramon Alquézar, Antoni Bassas, Jordi Finestres, Xavier G. Luque, Xavier Pujadas, Carles Santacana, Josep M. Solé i Sabaté, Josep Termes, Manuel Tomàs i Joan Villarroya.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.