• MANUAL BASICO DE ATLETISMO

    HURTADO / MONTES / SERRAT DEL SERBAL Ref. 9788476284858 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El atletismo es un deporte complejo que se basa en manifestaciones humanas tan comunes como correr, saltar y lanzar objetos. Habilidades simples que se han convertido en un espectáculo que atrae a su práctica a millones de personas. Éste es un libro pensado para los que quieren introducirse en el co...
    Ancho: 190 cm Largo: 260 cm Peso: 260 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 13 punts, amb un valor de 0,65 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    12,60 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-7628-485-8
    • Data d'edició : 01/01/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CAT
    • Autors : HURTADO / MONTES / SERRAT
    • Nº de pàgines : 64
    • Col·lecció : EL ARTE DE VIVIR
    • Nº de col·lecció : 29
    El atletismo es un deporte complejo que se basa en manifestaciones humanas tan comunes como correr, saltar y lanzar objetos. Habilidades simples que se han convertido en un espectáculo que atrae a su práctica a millones de personas. Éste es un libro pensado para los que quieren introducirse en el conocimiento del tema, para los jóvenes atletas que se inician en su práctica, para profesores y / o monitores que, sin ser especialistas, buscan información que les pueda ser útil. A lo largo de cinco capítulos se ofrece información clara y sintética de ejecución de cada una de las modalidades atléticas, apuntes históricos, reglamentación básica y referencias sobre las marcas en las diferentes categorías. Numerosas fotografías, dibujos y esquemas completan la información.

    Resumen del índice: ¿Qué es el atletismo?.- Las carreras.- Los saltos.- Los lanzamientos.- Las pruebas combinadas y la organización de las competiciones.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.